Artikler og omtale, Bøker, Plantebasert inspirasjon, Produktomtaler, Tips og triks

Sjekk ut nettbutikken vår på Etsy!

Sjekk ut nettbutikken vår på Etsy! I dag har vel alle med respekt for seg selv nettbutikk på Etsy? Neida, men vi har i hvert fall det, og vi har nå lansert hele 8 produkter i nettbutikken vår. Dette er digitale produkter som oppskriftshefter, temahefter, kalendere, mat-planer og lignende som kan lastes ned, og prisene er veldig lave.

For å besøke nettbutikken vår trykker dere på denne linken.

Produktene varierer mellom norsk og engelsk, dere finner begge deler i nettbutikken så det er bare å velge det som passer dere best. Noe vil være kun på engelsk, men vi prøver å oversette de fleste til norsk i tilfelle noen av dere foretrekker det.

Sjekk ut nettbutikken vår på Etsy!

Har dere forresten sjekket ut våre to bøker?

Vi elsker å skrive bøker og fronte det grønne skiftet til alle! Men det er aller kjekkest når det faktisk gir litt utslag i salg og folk gir tilbakemelding på produktene våre via nettsidene. Vi setter kjempestor pris på om dere legger igjen en review der dere kjøper bøkene, det gjør oss mer synlige på nettsidene. 🙂

Les mer om vår nyeste kokebok her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.