Artikler og omtale, Bøker, Graviditet og småbarn, Plantebasert inspirasjon, Produktomtaler, Veganisme og barn

Vegan Family Food – Jeg har skrevet ny bok!

Nå skal jeg fortelle hva jeg har jobbet meg ihjel med den siste tiden! Nemlig en vegansk kokebok på engelsk! Jeg har sittet og svettet over tastaturet og feilrettet og oversatt og etterhvert nesten fått et hat-forhold til oversettelses-arbeid. Men jeg ble da ferdig til slutt, og gjett om jeg er stolt?

Denne boken er en ren kokebok, i motsetning til vår forrige bok som er en fagbok i plantebasert ernæring. Her har jeg samlet sammen de mest populære oppskriftene fra forrige bok samt et godt knippe nye, oversatt dem til engelsk og gir dem nå altså ut i e-bokformat (men du kan også få den i paperback til en litt høyere pris).

Hvorfor engelsk? Det er det flere årsaker til. Vi opplever et høyere trykk og etterspørsel i det engelske markedet enn det norske, og vil gjerne nå ut til disse følgerne våre også. I tillegg er e-bøker en enda mer anerkjent måte å lese på i for eksempel USA enn her i Norge (foreløpig, i hvert fall). Og når jeg, Cathrine, i mange år har hatt oversetting av engelsk til norsk (og motsatt) som hobby, var det jo egentlig bare å kjøre på!

Jeg er veldig stolt av denne boken og håper mange vil støtte meg ved å kjøpe den. Jeg har med vilje priset den nesten latterlig lavt, for at flest mulig skal kunne ta seg råd til den, og jeg setter helt umåtelig pris på om dere som kjøper boken vil legge igjen en review der dere kjøper den, det vil bety så mye for mitt omdømme som forfatter og ikke minst skape mer synlighet for min bok som jeg er så stolt av. I tillegg vil jeg jo gjerne lære mer av mine prosjekter og det gjør jeg best ved å få konstruktive tilbakemeldinger fra dere fine lesere.

Min nye kokebok – på engelsk!

Her er bokens nettside hvor du finner direkte linker til alle versjoner av den nye boken min!

Vi lanserer boken lørdag 8. oktober men dere kan forhåndsbestille den allerede i dag hos Google Play Books, Apple Ibooks og Amazon Kindle Book store. Dersom e-bok ikke er noe for dere kan dere bestille boken vår i paperback hos Amazon. Les mer om priser og bestilling på de aktuelle nettsidene etter lanseringsdato. Takk for at dere støtter oss og arbeidet vårt. 🙂

En liten sniktitt fra amazon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.