Bursdag, Glutenfritt, Høytider, Iskrem, Kaker, søt bakst og desserter, Produktomtaler

Yoghurtis med vanilje og bær

Yoghurtis med vanilje og bær

Yoghurtis med vanilje og bær er er frisk og god, og vaniljesmaken går perfekt sammen med bærene. Du kan bruke hvilke bær/frukt du vil, vi har valgt å bruke jordbær og blåbær i denne isen, og vi har laget den både som ispinner og «kuleis». Gjett om vi kommer til å fylle fryseren med disse ispinnene i sommer? Sunn(ere) snacks for både voksne og barn.

Yoghurtis med vanilje og bær

Ingredienser til ca. 7 dl is:

  • 120 ml vegansk vaniljeyoghurt (vi bruker Alpro sin, den er kjempegod)
  • 1 ss lønnesirup
  • 140 gram frosne blåbær
  • 140 gram frosne jordbær

Fremgangsmåte:

Annonse

For Vitamix: ha alle ingrediensene i blenderen og velg programmet «frozen desserts». La maskinen gå til programmet er ferdig, du må hjelpe litt til med stamperen for å få ingrediensene til å blande seg godt sammen. Visste du at veganeren har avtale med Vitamix og at du gjennom oss kan få meget gode priser på disse fantastiske blenderene? (annonselenke)

Uten Vitamix: ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til en glatt is.

Denne isen tiner fort så den må serveres umiddelbart. Smelter den for mye, kan du sette den i fryseren litt. Du kan også helle massen i ispinneformer og oppbevare i fryseren til du har lyst på noe godt. Eller hva med å drikke den som smoothie?

Pinneisform
Pinneisform

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.