Artikler og omtale, Produktomtaler

Vitamix Ascent 3500i – Ny blender i hus

 

Annonse

«Har du noen gang kommet hjem fra jobb, sliten som et halvdynka frø, og likevel hatt et ønske om å få i deg nok næring? Det har vi. Med fem unger og travle jobber, blir det nok av sånne ettermiddager – og vi er avhengige av gode kjøkkenprodukter for å sikre oss og barna en næringsrik middag.»

Førstgangskjøring, resultatet ble supert
Førstgangskjøring, resultatet ble supert

Veganeren har fått ny blender, og ikke noe hvilkensomhelst blender heller. Vitamix Ascent 3500i er den mest teknologisk avanserte blenderen på markedet & flaggskipet i Ascent serien til Vitamix. I tillegg til funksjoner som selvrens, regulerbar hastighetskontroll og pulsfunksjon er det en del teknologiske finesser ved denne Vitamixen som er utrolig spennende og nyskapende. SELF-DETECT teknologien registrerer hvilken type beholder som blir satt oppå og justerer blendetid for forhåndsinnstilte programmer deretter. I tillegg er det lagt inn en ekstra sikkerhetsfunksjon i lokket på alle beholder til denne modellen som sørger for at man ikke kan starte maskinen før lokket har «klikket» på plass. Hos oss kommer Vitamixen til å være i bruk flere ganger daglig og med så mange barn i hus er denne låsesperreteknikken en kjærkommen funksjon.

A3500i har 5 programinnstillinger – varm suppe, smoothie, fryste desserter, sauser/purèer og selvrengjøring. I tillegg til det kan man laste ned en app, Vitamix Perfect Blend, som ved hjelp av bluetooth gjør det mulig å laste ned oppskrifter fra nettet. Ha oppi ingrediensene og deretter send oppskriften til Vitamixen. som da blender i forhold til mengde / oppskrift.

Alle blendere i Ascent serien til Vitamix har samme motorytelse, så uansett hvilken modell du velger vil du ha den samme kraften tilgjengelig

Hos Veganeren kommer Vitamixen til å være i daglig bruk. Vi har tidligere hatt både Blendtec og RAW blender og likevel er det mange ting som gjør at vi allerede nå ser fordelen ved å investere i en Vitamix. Garantitiden på disse produktene er 10 (!) år. Legg dette sammen med funksjonsfordelene, design og forventet levetid og valget er enkelt.

Produktene til Vitamix er high-end-produkter, og med alle de fordelene som følger med er de definitivt verdt prisen. Som leser av bloggen vår kan vi tilby deg og din familie en av disse fantastiske blenderene til en fantastisk pris. Bruk rabattkoden: «veganeren2021» når du bestiller for hele 500,- kroner i avslag.

Besøk https://vitamixnorge.no/ og benytt deg av denne unike sjansen, du kommer ikke til å angre. Rabattkoden gjelder alle modeller. Send oss gjerne en melding på facebooksiden vår dersom du benytter deg av tilbudet så kan vi utveksle erfaringer og ideer der.

Fem forskjellige måter å bruke din Vitamix på

Hummus

Kremete maissuppe

Nøttesmør av cashewnøtter

Yoghurtis med vanilje og bær

Daidalos sitt favorittpålegg (ertepålegg)

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.