Artikler og omtale, Produktomtaler

Veganeren tester DiggBox

Vi har vært så heldige å få teste ut en artig nykommer på det norske veganske markedet, nemlig DiggBox – en kasse full av veganske godsaker man får tilsendt i posten. Vi var veldig spente på hva kassen inneholdt, og da vi endelig kunne åpne den ble vi slett ikke skuffet. Kassen inneholdt flere produkter enn vi forventet, og alle produktene er økologiske og i ypperste kvalitet.

Her får man produkter både til middag, dessert og snacks, og er man usikker på hva man skal bruke kanskje (for mange) ukjente produkter, finner man vedlagt et hefte med oppskrifter og tips til bruk av noen av produktene. I tillegg likte vi at brevet som fulgte med, var personlig med direktehilsen til oss mottakere. Stort pluss for det!

Pakken er innbydende, varene ligger fint plassert i esken og man får i det hele tatt en god opplevelse av å åpne en DiggBox-eske. Produktene passer for de fleste og man vet at dette er høykvalitets-produkter så snart man står med dem i hånden. Økologisk, bra for miljøet og bra for dyr og helse er stikkord som går igjen. Du kan også velge helt glutenfrie bokser!

Har man flere valgmuligheter når man bestiller en matkasse?

Hos DiggBox har du muligheten til å velge mellom 3 forskjellige bokser, i tillegg til å velge om de skal inneholde gluten eller ikke. Du kan velge mellom:

  1. Snack DiggBox
  2. Foodie DiggBox
  3. Gift DiggBox

Vi testet Foodie-boksen og den svarte absolutt til våre forventninger, både godteriet og maten.

Hva er fordelene med å bestille en matkasse fra DiggBox?

Du får maten rett hjem, enten på dørmatten eller på ditt nærmeste postkontor/hentested. Er du som oss, er spenningen ved å motta en kasse med overraskelsesprodukter spenning nok i seg selv, men ikke nok med det – du får høykvalitetsprodukter til en rimelig pris, du får kanskje prøve noe du aldri har testet ut før, du bidrar til å ta vare på dyr, miljø og egen helse, og du støtter organisasjoner som jobber for nettopp dette, som for eksempel Greenpeace Norge, som bidrar til å verne unik natur i Norges havområder. DiggBox benytter seg kun av leverandører som er opptatt av helse, miljø og velferd. I tillegg får du sjelden kjøpt disse produktene i vanlige matbutikker, dette er eksklusivt!

Må  man være veganer for å bruke produkter fra DiggBox?

Såklart ikke. Mange tror overraskende nok at veganske produkter er produkter for veganere. Dette er jo bare så feil. Veganske produkter kan brukes av absolutt alle! De er stort sett allergivennlige, halal og kosher, og ikke minst bra for dyr, miljø og helse. Man trenger absolutt ikke å gå fra kjøtteter til hardbarka fullveganer, det handler mer om å ta flere gode valg i hverdagen, prøve ut nye produkter og få mer og mer øyne for hvor god mat vegansk mat faktisk er. Det er en utbredt myte at vegansk mat er det som er igjen på tallerkenen når man har fjernet kjøttet, egget og osten. Vegansk mat er derimot så mye mer, og er man usikker på hva man skal lage når man er ukjent med vegansk matlaging, kan det absolutt være en fordel å bestille en matkasse for å bli mer inspirert og gjøre det enklere å lage god, vegansk mat. Du kan også glede noen du er glad i ved å bestille en gavekasse, eller være litt ekstra generøs med deg selv en helg og gå for kassen med snacks og godteri. Vegansk snop består av mer enn mørk, raw sjokolade og frukt.

DiggBox ønsker, som oss, å oppfordre folk til å spise mer plantebasert, enten man er kjøttspiser, peschetarianer eller flexitarianer. Små grep i hverdagen fører til store positive endringer på sikt.

Du får 30 % rabatt på din første DiggBox-bestilling om du bruker koden: DIGGNÅ (gjelder kun Snack- og Foodie-boksene).

Du finner også DiggBox på InstagramFacebook

Denne oppskriften fulgte med i pakken, og bokhvete/søtpotetnudlene smakte kjempegodt:

Japansk ramen med bokhvete- og søtpotetnudler

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.